Optus Studio

Animasjon

Animasjon

Hvorfor animasjon?

Med animasjon er det enkelt å fange oppmerksomheten til din målgruppe. Dette mediet gjør det lett å fortelle historier og forklare produksjoner og prosesser.

Animasjonsfilmer blir brukt med veldig gode resultater for å forklare og selge et produkt eller en tjeneste, selge inn ideer og spre verdiskapende innhold til markedsføring og kundeservice.

ANIMASJON

Fordeler

Forklar dine produkter og tjenester

Spre verdiskapende innhold

Øk salget av dine produkter og tjenester

Animasjon

En rød tråd

I Optus Studio lager vi stilrene 2D-animasjoner som passer din grafiske profil og som formidler og forklarer dine produkter og tjenester på en effektiv måte. 

 Animasjonsfilmene viderefører det helhetlige uttrykket til din bedrift, slik at kundene kjenner igjen din merkevare.

ANIMASJONSFILM

Bruksområder

Animasjon er en god måte å spre informasjon på. Du kan effektivt forklare et produkt, en tjeneste, en idé eller et konsept på en måte som alle forstår, og det er verdifullt i en tid da vi konsumerer store mengder innhold hver dag. Møt kundene dine der de er og gi tilby dem enkle, visuelle forklaringer. De kommer til å sette pris på det.

l

Produktinnføring

Gi dine kunder innføring i dine produkter og tjenester, og forklar kundene hva som gjør dem bra. 

Servicemanualer

Bruk animasjon til å lage lettfattelige servicemanualer for fysiske og digitale produkter og tjenester. Det gjør det lettere for kunder å ordne opp selv, og frigjør mye tid fra support for både kunder og bedrift.

Bestillingsprosesser

Vis dine kunder de beste måtene å gjennomføre bestillinger på. Det forenkler bestillings- og kjøpsprosessen, og bidrar til økt salg.

Produksjonsprosesser

Lag spennende filmer om hvordan dine produkter blir til. Gjennomsiktighet gjør det enklere for kundene å relatere seg til deg, og de får et sterkere forhold til varene.

Internundervisning og firmastrategi

Animasjonsfilmer er ypperlige for å lære opp ansatte i rutiner og strategier i din bedrift. De gjør det lett å dele samme informasjon hyppig, og kan også komplementere foredrag og møter.

z

Historiefortelling

Forklar dine kunder hvem du er og hvor du kommer fra. Med animasjon er det lett å visualisere tidslinjer og viktige hendelser som endringer i firmaprofil, utvidelser og omlegginger.

Optus Studio

Vi hjelper deg med animasjon!

Optus Studio hjelper deg med å lage animasjonsfilmer som skaper verdi for deg og dine kunder. 

Fyll ut skjemaet nedenfor for å booke et uforpliktende møte.

Kontakt oss