Optus Studio

Drone

DRONE

Vi hjelper deg med droneoppdrag

Med drone får du fulgeperspektiv. Trenger du oversiktsbilde av en eiendom, dronevideo til en reklamefilm eller inspeksjon av for eksempel tak, hjelper vi deg gjerne. Optus Studio leverer dronebilder og -video av høy kvalitet, og opererer i henhold til Luftfartstilsynets retningslinjer.

Optus Studio

Hva bruker vi drone til?

Drone har mange forskjellige bruksområder. Vi bruker verktøyet både kommersielt og for næring. De mest populære bruksområdene finner du nedenfor. 

Reklamefilm

Vi bruker drone i mange av reklamefilmene som blir spilt inn for våre kunder. Dronefilm er en kjempebra måte å vise omgivelser og etablere et miljø i en video på.

Fotografering

Vi tilbyr dronebilder av bolig og eiendom for bruk i salgsprospekter, i tillegg til markedsføringsinnhold til sosiale medier for bedrifter. 

U

Inspeksjon

Dronefilm- og foto egner seg godt for deg som trenger bilder fra luften, for eksempel ved inspeksjon av tak og andre utilgjengelige områder. Vi hjelper deg med å få overblikk. 

Næring

Vi tilbyr foto og video for næringsbygg. Disse kan brukes til annonsering for salg og utleie, og for å vise frem eiendomsporteføljen. Ved bruk av dronefoto får du lett presentert nærliggende fasiliteter. 

Optus Studio

Vi hjelper deg med droneoppdrag!

Ønsker du å se eller vise frem dine omgivelser eller produkter på en ny måte?

Fyll ut skjemaet nedenfor for å booke et uforpliktende møte.

Kontakt oss