Optus Studio

Podcast

Podcast

Bygg din merkevare og få flere kunder

Podcast er en super måte å bygge relasjon med kundene dine på. I podcaster kan du dele tips og råd, historier og problemstillinger som kan komplementere det du har på nettsiden og sosiale medier fra før. Dette formatet gjør at publikum kommer tettere på bedriften og merkevaren din, og med deling av verdiskapende innhold kan du posisjonere deg som en ekspert på ditt felt. 

Innspilling

Optus Studio hjelper deg med planlegging og innspilling. Vi har fagkunnskap og utstyr som gir deg den beste kvaliteten.

l

Redigering

Vi vil at det skal være enkelt for deg å lage podcast. Derfor tar vi oss av redigering, slik at du kan bruke tiden din på kjernevirksomhet.

z

Publisering

Vi publiserer din podcast på alle plattformer. Vi hjelper deg også med markedsføringsmateriale som nettsider og forsidebilde.

Fordeler

Hvorfor velge podcast?

I dag handler markedsføring om å bli sett og hørt i sosiale medier. For å få rekkevidde i sosiale medier må du dele innhold, og innholdet må skape verdi for dine følgere. Podcastformatet er en god måte å dele innhold på, fordi det er er enkelt for deg å lage og enkelt for din målgruppe å konsumere.

Med gode episoder om relevante emner kan du etablere deg som en autoritet på ditt felt, som gjør at du kan få flere kunder og en større gjenkjennelseseffekt knyttet til din merkevare.

Start opptak

Spre ditt budskap i et enkelt format

Podcastepisoder gir lytterne mulighet til å høre på akkurat det de vil, når de vil og på den enheten de vil. Omtrent 35% av Norges befolkning mellom 18 og 30 år har hørt på en podcast i løpet av de siste tre månedene. Dette er med andre ord en effektiv måte å spre godt innhold på!

Optus Studio

Vi hjelper deg med podcast!

Har du lyst til å starte en podcast? I vårt studio i Lillestrøm hjelper vi deg fra start til slutt.

Fyll ut skjemaet nedenfor for å booke et uforpliktende møte.

Kontakt oss